Jobba hos oss

Vi söker alltid efter duktiga medarbetare

Vi på Villa Aske söker alltid efter duktiga medarbetare, både som fast och extra. Skulle du vilja arbeta hos oss hör gärna av dig på telefon 08-584 222 00 eller maila oss på info@villaaske.se.

Vi söker en städande husfru!

Är du intresserad av att städa i en ombonad miljö och tycker om att göra det fint omkring dig? Då är Villa Aske rätt plats för dig.

Flexibilitet, noggrannhet och arbetsglädje är självklara egenskaper hos dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete och gillar att jobba med ett högt tempo. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar samt vissa helger och arbetsdagen börjar som oftast kl. 06:00. Då vi är belägna på ”landet” är körkort och bil ett måste.

Låter detta intressant, hör av dig till Hotellchef Anne Ohlsson på anne@villaaske.se. Du kommer att ingå i ett professionellt och glatt gäng som brinner för att ge marknadens bästa service!

Vill du jobba extra?

Extrajobb i vår reception

Nu söker vi en receptionist/konferensvärd/värdinna som vill jobba extra hos oss. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga receptionsarbetet, såsom in-  & utcheckning, kassahantering, konferensservice, mottagande av gäster och även iordningställande och möblering av konferenslokaler.

Vi ser gärna att du är positiv, har ett genuint och sprudlande intresse för att ge service och ett öga för detaljer. Du är flexibel, ansvarsfull, tycker om att arbeta självständigt och vill alltid göra det lilla extra för gästen. Du behärskar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetstiderna är extra vid behov, kvällstid, helger samt även dagtid kan förekomma

Du kommer att ingå i ett härligt gäng som alltid har kvalitet och gästupplevelse i fokus. Vår drivkraft är att möta våra gästers önskemål och överträffa deras förväntan. Eftersom Villa Aske ligger på landet är egen bil och körkort en förutsättning.

Är du intresserad, hör av dig till vår hotellchef Anne Ohlsson på telefon 073-325 37 50 eller mail anne@villaaske.se

 

Extrapersonal till vårt kök & matsal

Vi söker extrapersonal till vårt kök & matsal. Du ska vara en serviceinriktad lagspelare som har ett genuint intresse för mat och dryck. Vi söker även efter diskare som extrapersonal. Är du intresserad, hör av dig till Lennart Holm via mail lennart@villaaske.se

 

Extrapersonal till städ

Är du intresserad av att städa i en ombonad miljö och tycker om att göra det fint omkring dig? Flexibilitet, noggrannhet och arbetsglädje är självklara egenskaper hos dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbeten och gillar att jobba med ett högt tempo. Låter detta intressant, hör av dig till Lennart Holm på lennart@villaaske.se.