Bröllopsmenyer

Förätter

… Marinerad sparris med tryffelmajonnäs & brödkrisp, löjrom samt krasse sallad

… Lättgravad fröjalax med kronärtskockscreme, picklad tomat samt friterad kapris & hyvlad parmesan

… Sotad biffcarpaccio med rostade pinjenötter & tonfiskscreme, friterad potatis samt ruccola  

 

Varmrätter

… Helstekt oxfilé med rostad rödbetspuré, primörer samt potatis/parmesan terrine & Barolosky

… Kalvytterfilé med rotselleri & portabello, rosmarinpotatis samt marsalasky

… Fisk i säsong med bakade morötter, panchetta samt potatis & silverlökspuré samt grön vitvinssås  

 

Ostar

… Blu di Capra

… Ubriaco d’Amore

… Tryffeltallegio  

 

Efterrätter

… Tart di Limone med björnbärsmascarpone, mynta samt chokladflarn & färska björnbär

… Mjölkchokladcreme med kolaglass, färska hallon samt saltrostade mandlar

… Äpple & mandelkaka med lagerbladsglass & rostade pecannötter samt rosmarincreme