Erbjudande okt & nov

Conferenza-paket med italiensk mat- & dryckesaktivitet

 

Detta ingår:

  • Välkomstkaffe med focaccia, frukt och juice
  • 2-rätters lunch (med hembakat bröd, bordsvatten och kaffe/te)
  • Eftermiddagsbuffé med ost, frukt, juice och bakverk från vårt bageri
  • Antipasto
  • 3-rätters middag (primo, secundo & dolce)
  • Logi i enkel- eller del i dubbelrum
  • Magnifik frukostbuffé
  • Välj en av aktiviteterna GÖR DIN EGEN SALSICCIA, BAKA DIN EGEN PASTA eller SAPORI D’ITALIA

 

Pris:

Conferenza-paket med mat- & dryckesaktivitet: 1 895 kr/person för del i dubbelrum (ord. från 2 495 kr/person). Enkelrumstillägg tillkommer.

 

Passa på – erbjudandet gäller bara under oktober & november 2019

Erbjudandet gäller för grupper från 6 personer vid nybokning och går inte att kombinera med andra erbjudanden. Vid bokning av aktivitet är det först till kvarn som gäller.

Gör er egen Salsiccia

Salsiccia är en korvsort som kommer från Italien och betyder salsiccia korv av fläskkött smaksatt med vitlök och pepparkorn. Men det finns många varianter… Den kan ätas utan lagring och tillagas genom stekning i panna, ugn eller grillning. Under denna aktivitet tillverkar ni tre olika sorters korvar, allt enligt konstens alla regler med färska örter och ekologiskt kött. Under handledning av våra kockar stoppar ni era korvar vilka ni får ta med er hem tillsammans med recepten. Aktiviteten hålls mellan 16:00 – 17:30.

 

Baka er egen pasta

Att göra sin egen pasta är riktigt roligt. Det blir supergott och det är inte så svårt som man kan tro! Under denna aktivitet gör ni er egen pastadeg från grunden och precis som i Italien knådar ni och kavlar allt för hand. Ni lär er att göra olika typer av pasta såsom tortellini, papardelle och liguini. Pastan kommer sedan att serveras som ingrediens i en av rätterna under er middag. Aktiviteten hålls mellan 16:00 – 17:30.

 

Sapori d’Italia – en kulinarisk resa genom Italien

Följ med oss på en kulinarisk resa genom Italien. Tillsammans provar vi vin från fyra olika regioner i Italien i kombination med tillbehör som är klassiska för respektive region. Kan t.ex. vara en mustig Amarone tillsammans med smakrik ost från regionen Veneto eller en rubinröd Chianti Classico tillsammans med en tunnskuren prosciutto från Toscana. Kostnad för dryck tillkommer.