Gästspel med Lennart Borrwall

Villa la France - Viva la Aske - 21-22 april 2018!

Vi är glada och stolta över att få presentera ett unikt gästspel med LENNART BORRWALL, en av Sveriges största gastronomiska inspiratörer. Under en hel helg den 21-22 april tar han över i köket på Villa Aske och komponerar ihop en meny med franska dofter och smaker. Lennart hyser stor kärlek till det franska köket och besöker landet ofta för inspiration och för att få den rätta ”ambiancen”. Det här vill du inte missa! Så boka din plats nu.

 

I weekendpaketet ingår:

 

  • Afternoon tea
  • 6-rätters middag inkl. dryckespaket
  • Övernattning i enkel- eller dubbelrum
  • Frukostbuffé

Pris: 1 795 kr/person

 

Mer om Lennart Borrwall:

 

Med drygt 40 år som kock och gastronomisk inspiratör är Lennart Borrwall en av Sveriges dolda giganter. Trots många år i branschen hittar du alltid en nyfikenhet och ödmjukhet inför yrket hos honom. Lennart hyser stor kärlek till det franska köket, men blandar gärna med svenska klassiker. Han har tävlat i Årets Kock (både final- och semifinal) och vunnit Årets Nationalrätt två gånger. Genom åren har han engagerat flera 2- och 3-stjärniga kockar från Frankrike som har gjort gastronomiska gästspel på hans krogar.

 

Sedan 1985 har han tillsammans med sin hustru Lena drivit restauranger som Hägerstalunds Wärdshus, Wärdshuset Lasse Maja, Hässlö Werdshus och Pråmen i Västerås. Och sedan 2015 driver paret Borrwalls Kök på Södermalm i Stockholm.

 

Lennarts ord:

”Det är en stor glädje att få göra detta gästspel på Villa Aske och laga en meny med mina klassiker som doftar och smakar av både Frankrike och Sverige!”

 

För bokning:

Kontakta oss på 08-584 222 13/14  eller bokning@villaaske.se