Gästspel med Marco Baudone

Vi är såååå stolta över att få presentera ett gästspel på Stockholms närmaste palazzo med MARCO BAUDONE. Under en weekend, den 16-17 mars 2019, tar han över i köket på Villa Aske. Håll utskick för mer information!

 

I weekendpaketet ingår

  • Afternoon tea
  • Middag inkl. dryckespaket
  • Övernattning i enkel- eller dubbelrum
  • Frukostbuffé

Pris: 1 695 kr/person. Enkelrumstillägg tillkommer.

 

Mer om Marco Baudone

För många känns Marco nog igen från sista säsongen av TV-programmet Kockarnas Kamp. Men vi tar det från börjar…

Marcos pappa kommer från Liguren i Norra Italien och hans egna vistelser där har gett honom en grundmurad och lyckligtvis besvarad kärlek till mat i allmänhet och umgänget kring bordet i synnerhet. Själv har han sina rötter i Carlshamn i Blekinge.

Marco Boudone har arbetat på Operakällaren och Riche. Han öppnade den italienska restaurangen Locanda i Stockholm. Han har bl.a. jobbat på 3-stjärniga Gualtero Marchesi, Fransiacorta, Norra Italien och Guy Savoy i Paris, på den tiden 2-stjärnig numera 3-stjärnig restaurang. Marco har jobbat tillsammans med Melker Andersson och Danyel Coyet på både Fredsgatan 12 och Le Rouge i Gamla Stan.

Idag driver Marco restaurangen Mama på Kungsgatan i Stockholm. Med ett rotisseri i hjärtat av köket serveras mat med en tydlig europeisk känsla med ett ben i New York, och ett i östra London. En mix av olika kök som känns perfekt för maten Marco lagar och även älskar att äta.

 

För bokning

Kontakta oss på 08-584 222 14  eller bokning@villaaske.se