Weekend med känsla av Italien

Ni behöver inte åka till Italien för att uppleva ett italienskt veckoslut! Vi erbjuder weekend för er som inte kan få nog av Italien. 

Villa Aske byggdes för drygt 200 år sedan med en florentinsk renässansvilla som förebild. Under åren har rummen fyllts av korta ordväxlingar, långa diskussioner och förtroliga samtal. Exakt vad alla människor har pratat om under åren vet vi förstås inte. Men vi vet att de har lockats av Villa Aske som en oas med smak av Italien – mitt bland åkrar och skog utanför Stockholm. Och vi vet att människor fungerar likadant nu som då. Benvenuti ni också.

 

Italiensk weekend inkluderar:

  • Prosecco med italienska tillbehör
  • 4 rätters middag ­– antipasto, primo, secondo & dolce
  • Övernattning
  • Villans frukostbuffé

Pris: fr. 1 695 kr/person. Endast 4 rätters middag kostar 695 kr/person.

Vi erbjuder italiensk weekend lördagar med incheckning från kl. 15 och utcheckning fram till kl. 12 dagen på söndagen. Benvenuti a Stockholms närmaste palazzo!

Boka

Vill ni boka eller har frågor når ni oss på 08-584 222 00, bokning@villaaske.se, via vår chatt eller hemsidans olika kontaktformulär.

Ni kan också boka direkt via vår onlinebokning som uppdateras kontinuerligt. Om ni skulle saknar något eller om ert sökalternativ inte finns tillgängligt, kan ni alltid kontakta oss via ovanstående kontaktuppgifter.