Erbjudande maj & juni

Conferenza-paket med MÄSTARNAS MÄSTARE

Ni har säkert sett Mästarnas Mästare på SVT där några av våra främsta idrottsmän och kvinnor utmanar varandra och tävlar om den åtråvärda titeln Mästarnas Mästare. Vår variant av denna tävling är en riktigt rolig och utmanande aktivitet där massor av talanger sätts på prov.

Detta ingår:

  • Välkomstkaffe med focaccia
  • 2-rätters lunch (med hembakat bröd, bordsvatten och kaffe/te)
  • Eftermiddagsbuffé med ost, frukt och bakverk
  • Antipasto
  • 3-rätters middag (primo, secondo & dolce)
  • Logi i enkel- eller del i dubbelrum
  • Magnifik frukost
  • Aktiviteten MÄSTARNAS MÄSTARE

 

Pris:

Conferenza-paket med Mästarnas Mästare: från 2 095 kr/person med del i dubbelrum (ord. från 2 595 kr/person). Enkelrumstillägg tillkommer.

 

Passa på – erbjudandet gäller bara under maj & juni 2020

Conferenza-paketet gäller vid nybokning för grupper från 20 personer. Erbjudandet går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Aktiviteten Mästarnas Mästare

Ni har säkert sett Mästarnas Mästare på SVT där några av våra främsta idrottsmän och kvinnor utmanar varandra och tävlar om den åtråvärda titeln Mästarnas Mästare. Vår variant av denna tävling är en riktigt rolig och utmanande aktivitet där massor av talanger sätts på prov. Deltagaren får poäng efter hur laget presterar som man ingår i just då. Sedan tar man med sig sina individuella poäng under dagen vid lagbyte.

 

Det gäller alltså att vara en bra lagspelare för att vinna. På de flesta grenar deltar alla i laget aktivt men på några grenar måste ni utse någon att utföra t.ex. ett klättermoment eller styrkeprov. Detta innebär att vi i slutet av dagen har några deltagare som har högst poäng och med dessa kör vi en final där Mästarnas Mästare skall koras. Vi bygger upp en enklare arena som de flesta aktiviteter kommer att utgå från och som vi har som samlingsplats under aktiviteten. Grenarna som Mästarnas Mästare kan innehålla är bland annat: skytte, teamhinderbanor, cykelstafett, com-radioorientering, klättermoment, styrka, uthållighet, pannbens-utmaningar, samarbetsövningar, klurigheter och minnesövningar.