Spagetti med kronärtskockbottnar & valnötter

Du behöver
(4 personer)

300 g spagetti
1 burk kronärtskocksbottnar, tärnade
1 hackad gul lök
1 klyfta riven vitlök
1 bit hackad blekselleri
Chiliflakes efter smak100 g babyspenat
2 dl grönsaksbuljong
2 dl grädde
1 dl rostade & finhackade valnötter
Ruccola
Olivolja
Salt & peppar

 

Gör så här

Fräs skockabottnar, lök, vitlök & blekselleri i olivolja.
Tillsätt chiliflakes, grönsaksbuljong & grädde, låt det koka ihop i några minuter, smaka av med salt & peppar.
Vänd ner babyspenat & nykokt spagetti, lägg upp i en stor skål eller i tallrikar, toppa med ruccola blandad med olivolja & valnötterna.

 

GRANDE BUONA FORTUNA!

 

//Köket på Villa Aske