Bröllopsmenyer

Förätter

… Marinerad sparris med tryffelmajonnäs & torkad svartkål, löjrom samt krasse sallad

… Lättgravad fröjalax med kronärtskockscreme, picklad tomat samt friterad kapris & hyvlad parmesan

… Sotad biffcarpaccio med rostade pinjenötter & tonfiskscreme, friterad potatis samt ruccola

 

Varmrätter

… Timjanstekt oxfilé med rostad pumpapuré, primörer samt potatis/parmesanterrine & rödvinsky

… Helstekt kalvfilé med rotselleri & marsalasky samt svamplasagne

… Fisk i säsong med bakade morötter, panchetta samt potatis/silverlökspuré & grön vitvinssås

 

Ostar

… Blu di Capra

… Ubriaco d’Amore

… Tryffeltallegio

 

Efterrätter

… Tart di Limone med björnbärsmascarpone, mynta samt färska björnbär

… Mjölkchokladcreme med kolaglass, färska hallon samt saltrostade mandlar

… Äpple & mandelkaka med lagerbladsglass & rostade pecannötter samt rosmarincreme