… Marinerad sparris med tryffelmajonnäs & brödkrisp, löjrom samt krasse sallad
… Lättgravad fröjalax med kronärtskockscreme, picklad tomat samt friterad kapris & hyvlad parmesan
… Sotad biffcarpaccio med rostade pinjenötter & tonfiskscreme, friterad potatis samt ruccola
… Helstekt oxfilé med rostad rödbetspuré, primörer samt potatis/parmesan terrine & Barolosky
… Kalvytterfilé med rotselleri & portabello, rosmarinpotatis samt marsalasky
… Fisk i säsong med bakade morötter, panchetta samt potatis & silverlökspuré samt grön vitvinssås
… Blu di Capra
… Ubriaco d’Amore
… Tryffeltallegio
… Tart di Limone med björnbärsmascarpone, mynta samt chokladflarn & färska björnbär
… Mjölkchokladcreme med kolaglass, färska hallon samt saltrostade mandlar
… Äpple & mandelkaka med lagerbladsglass & rostade pecannötter samt rosmarincreme