Weekend med julbord

Svenskt julbord med en smak av Italien

På Villa Aske serverar vi ett svenskt julbord med inslag från det italienska köket. I vår italienska villa samlas julens alla dofter och smaker från mat och dryck i en stämningsfull miljö. Glögg serveras rykande varm på Piazza Bassi innan ni sätter er till bords. Weekend med julbord serveras mellan den 28 november – 19 december 2020. BENVENUTI!

 

Säkerhet och hälsa för våra gäster och medarbetare har alltid högsta prioritet. Därav skapar vi i år förutsättningar så att ALLA våra gäster kan njuta av detta på ett tryggt och säkert sätt. Nytt för i år är bland annat:

  • Vi har minskat antal gäster per sittning från 70 personer till 40 personer. I tillägg har vi utökat antal sittningstider.
  • Glöggen serveras utomhus på Piazza Bassi och hovmästaren bjuder in sällskap för sällskap för att undvika trängsel.
  • Våra matsalar är uppdukade så att rekommenderade avstånd kan hållas mellan sällskapen.
  • Vår hovmästare bjuder in sällskap för sällskap till buffén för att undvika trängsel och vårt julbords dessertdel blir i år serverat vid ert bord.

 

Vi följer självklart alla myndighets rekommendationer och mer om vårt arbete kring detta finns att läsa här.  Information angående covid-19 »

 

Priser

Weekend med julbord och övernattning med del i dubbelrum samt frukostbuffé: 1 495 kr/person
Endast julbord: 845 kr/person

Barn mellan 4-12 år:
Julbord och övernattning tillsammans med vuxen samt frukostbuffé: 595 kr/person
Endast julbord: 325 kr/person

Enkelrumstillägg 400 kr. Barn under 4 år är gratis.

 

För våra konferensgäster ingår julbordet i helpensionen helt utan extra kostnad. För företag, kontakta vår bokning för priser och offert. Ni bokar ert julbord på telefon 08-584 222 00 eller bokning@villaaske.se.