Weekend med känsla av Italien

Ni behöver inte åka till Italien för att uppleva ett italienskt veckoslut! Vi erbjuder weekend för er som inte kan få nog av Italien.

Villa Aske byggdes för drygt 200 år sedan med en florentinsk renässansvilla som förebild. Under åren har rummen fyllts av korta ordväxlingar, långa diskussioner och förtroliga samtal. Exakt vad alla människor har pratat om under åren vet vi förstås inte. Men vi vet att de har lockats av Villa Aske som en oas med smak av Italien – mitt bland åkrar och skog utanför Stockholm. Och vi vet att människor fungerar likadant nu som då. Benvenuti ni också.

Den 13 februari öppnar vi upp dörrarna för årets första weekend!

 

Italiensk weekend inkluderar:

  • Prosecco med italienska tillbehör
  • 4 rätters middag ­– antipasto, primo, secondo & dolce
  • Dubbelrum & frukost

Pris: 1 395 kr/person

 

Vi erbjuder ITALIENSK WEEKEND fredagar och lördagar. Incheckning sker på från kl. 15 och utcheckning senast kl. 12 dagen därpå.

För bokning, frågor eller funderingar kontakta oss på bokning@villaaske.se. Eventuella avbokningar måste ske senast kl. 18.00 dagen före ankomst för att undvika avbokningskostnader.

 

Flera weekendpaket:

» Weekend med sharing dinner

”På Villa Aske är måltiden, precis som i Italien, alltid mycket mer än bara mat – du äter inte för att leva, du lever för att äta”.