Weekend med sharing dinner

Upplev gemenskap på italienskt vis med rustik sharing dinner!

I Italien är måltiden helig. Du äter inte för att leva, du lever för att äta. Det handlar om smak och doft men ännu mer om att vara tillsammans. Mat är gemenskap.

Upplev en weekend som inkluderar vår version på den italienska middagen! En fest i doft och smak och framförallt gemenskap. En så kallad ”sharing dinner” där maten ställs på bordet i skålar och på fat som skickas runt i ert sällskap för egen servering. Samla hela familjen eller dra ihop kompisgänget för en skön och avslappnad stämning och stor trivselfaktor. Kombinera gärna med övervattning och frukost. BENVENUTI!

 

Priser:

Sharing dinner, övernattning med del i dubbelrum och villans frukost: 990 kr/person
Endast Sharing dinner: 495 kr/person

Sharing dinner är en fast meny. Tyvärr har vi svårt att ta hänsyn till allergier eller andra kostönskemål. Då rekommenderar vi istället att ni bokar vår 4-rätters italienska meny. Läs mer »

 

Vi erbjuder SHARING DINNER lördagar förutom under december då vi istället serverar vår julbord med en touch av Italien. För våra weekendgäster är det incheckning lördag från kl. 15 och utcheckning söndag senast kl. 12 dagen. För bokning, frågor eller funderingar kontakta oss på bokning@villaaske.se

 

Flera weekendpaket:

» Weekend med italiensk känsla

» Weekend med julbord

 

Eventuella avbokningar måste ske senast kl. 18.00 dagen före ankomst för att undvika avbokningskostnader.

”På Villa Aske är måltiden, precis som i Italien, alltid mycket mer än bara mat – du äter inte för att leva, du lever för att äta”.